CONSULT EXPERT SRL
Ultima actualizare a datelor: 1 iun. 2025 Informații generale
Codul fiscal al firmei CONSULT EXPERT SRL din Sibiu este 5245176.
CUI 5245176 Reg. Comerțului J1994000233320 EUID ROONRC.J1994000233320 Data înființării 24 februarie 199431 ani vechime Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
CAEN 6920 - Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal
Compania a fost înființată în anul 1994 și are 31 ani vechime.
Date de contact GDPR
Numărul de telefon pentru contact al firmei CONSULT EXPERT SRL este +40*****89.
Telefon +40*****89 Email - Website - Pagina de contact - Retele sociale -Adresa Jud. Sibiu, Sat Selimbar Com. Selimbar, Str. Ana Ipatescu, Nr.5, Bl.1, Ap.5 Administrator GDPR Ba****u N**** Mi***a
Sediul social al firmei CONSULT EXPERT SRL se afla în Jud. Sibiu, Sat Selimbar Com. Selimbar, Str. Ana Ipatescu, Nr.5, Bl.1, Ap.5.
Grafic evoluție companie
Proiecția datelor financiare din ultimii 14 ani de bilanț disponibili.
PIB RO reprezintă parcursul economic al României scalat la cifra de afaceri a companiei.
Date financiare detaliate
CONSULT EXPERT SRL a avut o cifră de afaceri de 496,680 RON în anul 2024, înregistrând un profit de 309,174 RON.
2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011
Cifră de afaceri
496,680
1
Profit
309,174
1
Angajați
1
50
Datorii
108,894
358
Lichidități
30,488
54
Mijloace fixe
69,887
146
Active circulante
348,282
13
Stocuri
-
Creanțe
317,794
34
Capitaluri proprii
313,054
1
Capital social
1,900
0
Conform datelor financiare din anul 2024, riscul de insolvență calculat este unul scăzut.
Dosare în instanță
Nu a fost găsită ca și parte în dosarele din România.
Pagini web relevante
Nu au fost găsite pagini web care ar putea avea legătură cu această companie.
Evoluție companii similare
Au fost găsite companii cu activitate / descriere asemănătoare cu cea a companiei CONSULT EXPERT SRL
Companii la aceeași adresă
Au fost găsite și alte companii la adresa: Jud. Sibiu, Sat Selimbar Com. Selimbar, Str. Ana Ipatescu, Nr.5, Bl.1, Ap.5