STC BREBI SRL
Ultima actualizare a datelor: 3 mai 2025 Informații generale
Codul fiscal (CUI) al companiei STC BREBI SRL din Salaj este 43207680.
CUI 43207680 Reg. Comerțului J31/490/2020 EUID ROONRC.J31/490/2020 Data înființării 19 octombrie 20205 ani vechime Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
CAEN 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun
Compania are 5 ani vechime și a fost înființată în anul 2020.
Date de contact GDPR
STC BREBI SRL poate fi contactată la numărul de telefon +40*****38.
Telefon +40*****38 Email - Website - Pagina de contact - Retele sociale -Adresa Jud. Salaj, Mun. Zalau, Aleea Lt.col. Teofil Moldoveanu, Nr.15, Bl.s23, Sc.a, Et.4, Ap.19 Administrator GDPR St***a I***, St***a El*****a
Sediul social al companiei STC BREBI SRL se află la adresa: Jud. Salaj, Mun. Zalau, Aleea Lt.col. Teofil Moldoveanu, Nr.15, Bl.s23, Sc.a, Et.4, Ap.19.
Grafic evoluție companie
Proiecția datelor financiare din ultimii 4 ani de bilanț disponibili.
PIB RO reprezintă parcursul economic al României scalat la cifra de afaceri a companiei.
Date financiare detaliate
STC BREBI SRL a avut o cifră de afaceri de 672,179 RON în anul 2023, înregistrând o pierdere de 30,241 RON.
2023 2022 2021 2020
Cifră de afaceri
672,179
3
Profit
-30,241
240
Angajați
2
0
Datorii
97,235
66
Lichidități
1,231
66
Mijloace fixe
-
Active circulante
102,125
9
Stocuri
99,186
11
Creanțe
1,708
47
Capitaluri proprii
4,890
86
Capital social
200
0
Conform datelor financiare din anul 2023, riscul de insolvență calculat este unul scăzut.
Dosare în instanță
Nu a fost găsită ca și parte în dosarele din România.
Pagini web relevante
Nu au fost găsite pagini web care ar putea avea legătură cu această companie.
Evoluție companii similare
Au fost găsite companii cu activitate / descriere asemănătoare cu cea a companiei STC BREBI SRL
Companii la aceeași adresă
Au fost găsite și alte companii la adresa: Jud. Salaj, Mun. Zalau, Aleea Lt.col. Teofil Moldoveanu, Nr.15, Bl.s23, Sc.a, Et.4, Ap.19