PANACEA BIO SRL
Ultima actualizare a datelor: 26 oct. 2025 Informații generale
Codul fiscal al firmei PANACEA BIO SRL din Municipiul Bucuresti este 43195046.
CUI 43195046 Reg. Comerțului J2020013570408 EUID ROONRC.J2020013570408 Data înființării 15 octombrie 20205 ani vechime Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
CAEN 4639 - Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun
Compania are 5 ani vechime și a fost înființată în anul 2020.
Date de contact GDPR
PANACEA BIO SRL poate fi contactată la adresa de email contac*****l.com sau la numărul de telefon +40*****31.
Telefon +40*****31 Email contac*****l.com Website - Pagina de contact - Retele sociale -Adresa Municipiul Bucuresti, Sector 1, Str Costache Aristia, Nr.33, Ap.1 Administrator GDPR Bu***u S**** Ma***n
Sediul social al firmei PANACEA BIO SRL se afla în Municipiul Bucuresti, Sector 1, Str Costache Aristia, Nr.33, Ap.1.
Grafic evoluție companie
Evoluția cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajați pe ultimii 5 ani de bilanț disponibili.
PIB RO reprezintă parcursul economic al României scalat la cifra de afaceri a companiei.
Date financiare detaliate
PANACEA BIO SRL a avut o cifră de afaceri de 11,477 RON în anul 2024, înregistrând o pierdere de 15,879 RON.
2024 2023 2022 2021 2020
Cifră de afaceri
11,477
-
Profit
-15,879
79
Angajați
1
0
Datorii
342,716
19
Lichidități
5,111
136
Mijloace fixe
-
Active circulante
73,355
110
Stocuri
43,971
38
Creanțe
24,273
2769
Capitaluri proprii
-268,296
6
Capital social
1,000
0
Conform datelor financiare din anul 2024, riscul de insolvență calculat este unul crescut.
Dosare în instanță
Nu a fost găsită ca și parte în dosarele din România.
Pagini web relevante
Nu au fost găsite pagini web care ar putea avea legătură cu această companie.
Evoluție companii similare
Au fost găsite companii cu activitate / descriere asemănătoare cu cea a companiei PANACEA BIO SRL
Companii la aceeași adresă
Au fost găsite și alte companii la adresa: Municipiul Bucuresti, Sector 1, Str Costache Aristia, Nr.33, Ap.1