A&E CONTERA EXPERT SRL
Ultima actualizare a datelor: 16 oct. 2025 Informații generale
Codul fiscal al companiei A&E CONTERA EXPERT SRL din Bihor este 37052475.
CUI 37052475 Reg. Comerțului J05/239/2017 EUID ROONRC.J05/239/2017 Data înființării 16 februarie 20178 ani vechime Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
CAEN 6920 - Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal
Compania a fost înființată în anul 2017 și are 8 ani vechime.
Date de contact GDPR
A&E CONTERA EXPERT SRL poate fi contactată la numărul de telefon +40*****14.
Telefon +40*****14 Email - Website - Pagina de contact - Retele sociale -Adresa Jud. Bihor, Mun. Salonta, Str. Petofi Sandor, Nr.21, Ap.2 Administrator GDPR Mo***r Er*****t E**
Adresa care găzduiește sediul social al companiei A&E CONTERA EXPERT SRL este: Jud. Bihor, Mun. Salonta, Str. Petofi Sandor, Nr.21, Ap.2.
Grafic evoluție companie
Evoluția cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajați pe ultimii 8 ani de bilanț disponibili.
PIB RO reprezintă parcursul economic al României scalat la cifra de afaceri a companiei.
Date financiare detaliate
A&E CONTERA EXPERT SRL a avut o cifră de afaceri de 297,727 RON în anul 2024, înregistrând un profit de 31,391 RON.
2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017
Cifră de afaceri
297,727
6
Profit
31,391
65
Angajați
2
0
Datorii
178,425
294
Lichidități
16,336
61
Mijloace fixe
208,165
247
Active circulante
44,292
42
Stocuri
249
-
Creanțe
27,707
18
Capitaluri proprii
74,688
17
Capital social
300
0
Conform datelor financiare din anul 2024, riscul de insolvență calculat este unul scăzut spre mediu.
Dosare în instanță
Nu a fost găsită ca și parte în dosarele din România.
Pagini web relevante
Nu au fost găsite pagini web care ar putea avea legătură cu această companie.
Evoluție companii similare
Au fost găsite companii cu activitate / descriere asemănătoare cu cea a companiei A&E CONTERA EXPERT SRL
Companii la aceeași adresă
Au fost găsite și alte companii la adresa: Jud. Bihor, Mun. Salonta, Str. Petofi Sandor, Nr.21, Ap.2