BUCUR TEAM QUATRO SRL
Ultima actualizare a datelor: 20 oct. 2024 Informații generale
Codul fiscal (CUI) al companiei BUCUR TEAM QUATRO SRL din Prahova este 35796800.
CUI 35796800 Reg. Comerțului J29/527/2016 EUID ROONRC.J29/527/2016 Data înființării 14 martie 20168 ani vechime Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
CAEN 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
Compania are 8 ani vechime și a fost înființată în anul 2016.
Date de contact GDPR
BUCUR TEAM QUATRO SRL poate fi contactată la numărul de telefon +40*****68.
Telefon +40*****68 Email - Website - Adresa Jud. Prahova, Sat Bratasanca Com. Filipestii De Targ, Bratasanca, Nr.5 Administrator GDPR B**** Io***a Ra***a, B**** Oc*****n I**
Adresa care găzduiește sediul social al companiei BUCUR TEAM QUATRO SRL este: Jud. Prahova, Sat Bratasanca Com. Filipestii De Targ, Bratasanca, Nr.5.
Grafic evoluție companie
Evoluția cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajați pe ultimii 8 ani de bilanț disponibili.
PIB RO reprezintă parcursul economic al României scalat la cifra de afaceri a companiei.
Date financiare detaliate
BUCUR TEAM QUATRO SRL a avut o cifră de afaceri de 422,191 RON în anul 2023, înregistrând un profit de 102,358 RON.
2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016
Cifră de afaceri
422,191
19
Profit
102,358
42
Angajați
1
0
Datorii
254,999
36
Lichidități
70,531
187
Mijloace fixe
319,253
17
Active circulante
152,276
22
Stocuri
34,600
39
Creanțe
47,145
9
Capitaluri proprii
216,530
90
Capital social
200
0
Conform datelor financiare din anul 2023, riscul de insolvență calculat este unul scăzut spre mediu.
Dosare în instanță
Nu a fost găsită ca și parte în dosarele din România.
Pagini web relevante
Nu au fost găsite pagini web care ar putea avea legătură cu această companie.
Evoluție companii similare
Au fost găsite companii cu activitate / descriere asemănătoare cu cea a companiei BUCUR TEAM QUATRO SRL
Companii la aceeași adresă
Au fost găsite și alte companii la adresa: Jud. Prahova, Sat Bratasanca Com. Filipestii De Targ, Bratasanca, Nr.5