CATERING & EVENTS MANAGEMENT SRL CATERING & EVENTS MANAGEMENT SRL
Ultima actualizare a datelor: 16 mai 2025 Informații generale
Codul fiscal (CUI) al companiei CATERING & EVENTS MANAGEMENT SRL din Municipiul Bucuresti este 33660690.
CUI 33660690 Reg. Comerțului J40/11529/2014 EUID ROONRC.J40/11529/2014 Data înființării 6 octombrie 201411 ani vechime Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
CAEN 5610 - Restaurante
Compania a fost înființată în anul 2014 și are 11 ani vechime.
Date de contact GDPR
CATERING & EVENTS MANAGEMENT SRL poate fi contactată la numărul de telefon +40*****52.
Telefon +40*****52 Email - Website - Pagina de contact - Retele sociale -Adresa Municipiul Bucuresti, Sector 3, Drumul Intre Tarlale, Nr.41c, Biroul 62, Et.2 Administrator GDPR S**** Ad***n La*****u
CATERING & EVENTS MANAGEMENT SRL are adresa sediului social în Municipiul Bucuresti, Sector 3, Drumul Intre Tarlale, Nr.41c, Biroul 62, Et.2.
Grafic evoluție companie
Proiecția datelor financiare din ultimii 3 ani de bilanț disponibili.
PIB RO reprezintă parcursul economic al României scalat la cifra de afaceri a companiei.
Date financiare detaliate
CATERING & EVENTS MANAGEMENT SRL a avut o cifră de afaceri de 2,585,733 RON în anul 2016, înregistrând un profit de 266,507 RON.
2016 2015 2014
Cifră de afaceri
2,585,733
49
Profit
266,507
51
Angajați
26
73
Datorii
604,575
-
Lichidități
1,196,550
-
Mijloace fixe
52,324
-
Active circulante
1,236,110
-
Stocuri
-
Creanțe
39,560
-
Capitaluri proprii
683,859
-
Capital social
200
-
Conform datelor financiare din anul 2016, riscul de insolvență calculat este unul scăzut.
Dosare în instanță
Nu a fost găsită ca și parte în dosarele din România.
Pagini web relevante
Nu au fost găsite pagini web care ar putea avea legătură cu această companie.
Evoluție companii similare
Au fost găsite companii cu activitate / descriere asemănătoare cu cea a companiei CATERING & EVENTS MANAGEMENT SRL
Companii la aceeași adresă
Au fost găsite și alte companii la adresa: Municipiul Bucuresti, Sector 3, Drumul Intre Tarlale, Nr.41c, Biroul 62, Et.2