RESTEMAD PROD SRL
Ultima actualizare a datelor: 1 nov. 2024 Informații generale
Codul unic de înregistrare (CUI) al companiei RESTEMAD PROD SRL din Vaslui este 29171343.
CUI 29171343 Reg. Comerțului J37/362/2011 EUID ROONRC.J37/362/2011 Data înființării 30 septembrie 201113 ani vechime Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
CAEN 4722 - Comert cu amanuntul al carnii si al produselor din carne, in magazine specializate
Compania are 13 ani vechime și a fost înființată în anul 2011.
Date de contact GDPR
Numărul de telefon pentru contact al firmei RESTEMAD PROD SRL este +40*****20.
Telefon +40*****20 Email - Website - Adresa Jud. Vaslui, Mun. Barlad, Str. Gheorghe Asachi, Nr.2, Bl.g1-5, Sc.2, Et.2, Ap.30 Administrator GDPR C**** St***n
Sediul social al firmei RESTEMAD PROD SRL se afla în Jud. Vaslui, Mun. Barlad, Str. Gheorghe Asachi, Nr.2, Bl.g1-5, Sc.2, Et.2, Ap.30.
Grafic evoluție companie
Evoluția cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajați pe ultimii 12 ani de bilanț disponibili.
PIB RO reprezintă parcursul economic al României scalat la cifra de afaceri a companiei.
Date financiare detaliate
RESTEMAD PROD SRL a avut o cifră de afaceri de 502,879 RON în anul 2023, înregistrând un profit de 139,219 RON.
2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2012 2011
Cifră de afaceri
502,879
47
Profit
139,219
489
Angajați
1
0
Datorii
18,763
85
Lichidități
209,228
46
Mijloace fixe
46,197
46
Active circulante
328,886
26
Stocuri
24,783
29
Creanțe
94,875
4
Capitaluri proprii
356,320
64
Capital social
200
0
Conform datelor financiare din anul 2023, riscul de insolvență calculat este unul scăzut.
Dosare în instanță
Nu a fost găsită ca și parte în dosarele din România.
Pagini web relevante
Nu au fost găsite pagini web care ar putea avea legătură cu această companie.
Evoluție companii similare
Au fost găsite companii cu activitate / descriere asemănătoare cu cea a companiei RESTEMAD PROD SRL
Companii la aceeași adresă
Au fost găsite și alte companii la adresa: Jud. Vaslui, Mun. Barlad, Str. Gheorghe Asachi, Nr.2, Bl.g1-5, Sc.2, Et.2, Ap.30