DIANICMAR SRL
Ultima actualizare a datelor: 2 nov. 2024 Informații generale
Codul fiscal (CUI) al companiei DIANICMAR SRL din Buzau este 24451520.
CUI 24451520 Reg. Comerțului J10/1252/2008 EUID ROONRC.J10/1252/2008 Data înființării 11 septembrie 200816 ani vechime Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
CAEN 4719 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare
Compania are 16 ani vechime și a fost înființată în anul 2008.
Date de contact GDPR
DIANICMAR SRL poate fi contactată la numarul de telefon +40*****35 sau adresa de email dianic*****o.com.
Telefon +40*****35 Email dianic*****o.com Website - Adresa Jud. Buzau, Mun. Buzau, Car. Dorobanti 1, Bl.24/5, Et.1, Ap.4 Administrator GDPR M**** Mar*****an
Sediul social al firmei DIANICMAR SRL se afla în Jud. Buzau, Mun. Buzau, Car. Dorobanti 1, Bl.24/5, Et.1, Ap.4.
Grafic evoluție companie
Evoluția cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajați pe ultimii 13 ani de bilanț disponibili.
PIB RO reprezintă parcursul economic al României scalat la cifra de afaceri a companiei.
Date financiare detaliate
DIANICMAR SRL a avut o cifră de afaceri de 596,349 RON în anul 2023, înregistrând un profit de 92,580 RON.
2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011
Cifră de afaceri
596,349
211
Profit
92,580
183
Angajați
5
25
Datorii
95,549
37
Lichidități
10,915
23
Mijloace fixe
80,095
117
Active circulante
86,692
8
Stocuri
15,405
77
Creanțe
60,372
246
Capitaluri proprii
71,238
434
Capital social
1,000
0
Conform datelor financiare din anul 2023, riscul de insolvență calculat este unul scăzut.
Dosare în instanță
Nu a fost găsită ca și parte în dosarele din România.
Pagini web relevante
Nu au fost găsite pagini web care ar putea avea legătură cu această companie.
Evoluție companii similare
Au fost găsite companii cu activitate / descriere asemănătoare cu cea a companiei DIANICMAR SRL
Companii la aceeași adresă
Au fost găsite și alte companii la adresa: Jud. Buzau, Mun. Buzau, Car. Dorobanti 1, Bl.24/5, Et.1, Ap.4