PIZZA DASPORTO SRL
Ultima actualizare a datelor: 23 iun. 2025 Informații generale
Codul fiscal al companiei PIZZA DASPORTO SRL din Municipiul Bucuresti este 23798131.
CUI 23798131 Reg. Comerțului J40/7617/2008 EUID ROONRC.J40/7617/2008 Data înființării 25 aprilie 200817 ani vechime Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
CAEN 5621 - Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente
Compania a fost înființată în anul 2008 și are 17 ani vechime.
Date de contact GDPR
Numărul de telefon pentru contact al firmei PIZZA DASPORTO SRL este +40*****16.
Telefon +40*****16 Email - Website - Pagina de contact - Retele sociale -Adresa Municipiul Bucuresti, Sector 1, Str. Hrisovului, Nr.2-4, Parter, Camera 1, Bl.2, Ap.88 Administrator GDPR Is****e Cr*****n Eu****u
PIZZA DASPORTO SRL are adresa sediului social în Municipiul Bucuresti, Sector 1, Str. Hrisovului, Nr.2-4, Parter, Camera 1, Bl.2, Ap.88.
Grafic evoluție companie
Evoluția cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajați pe ultimii 6 ani de bilanț disponibili.
PIB RO reprezintă parcursul economic al României scalat la cifra de afaceri a companiei.
Date financiare detaliate
PIZZA DASPORTO SRL a avut o cifră de afaceri de 44,778 RON în anul 2016, înregistrând o pierdere de 17,681 RON.
2016 2015 2014 2013 2012 2011
Cifră de afaceri
44,778
34
Profit
-17,681
60
Angajați
2
0
Datorii
320,267
-
Lichidități
8,103
-
Mijloace fixe
8
-
Active circulante
70,867
-
Stocuri
49,597
-
Creanțe
13,167
-
Capitaluri proprii
-249,392
-
Capital social
600
-
Conform datelor financiare din anul 2016, riscul de insolvență calculat este unul crescut.
Dosare în instanță
Nu a fost găsită ca și parte în dosarele din România.
Pagini web relevante
Nu au fost găsite pagini web care ar putea avea legătură cu această companie.
Evoluție companii similare
Au fost găsite companii cu activitate / descriere asemănătoare cu cea a companiei PIZZA DASPORTO SRL
Companii la aceeași adresă
Au fost găsite și alte companii la adresa: Municipiul Bucuresti, Sector 1, Str. Hrisovului, Nr.2-4, Parter, Camera 1, Bl.2, Ap.88